Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).
pomogite
Pomogite gramotno na latiwskom jazike napisatj...Prosim obespe4itj prisustvie inspektora pri prokladke gazoprovoda po adrssu...
vsem spasibo
Ответы (21)
Lūdzam nodrošināt inspektora klātbūtni pie gāzes vada blīves...tak praviljno?
nezinu precīzu vārda Prokladka nozīmi ,bet mana versija:
Lūdzam nodrošināt inspektora klātbūtni gāzes vada izbūvē pēc adreses.....
прокладка
Krievu-latviešu
I сущ.
1) ierīkošana; ietaisīšana; izciršana
2) [ie]klāšana; [ie]likšana
3) тхнический термин starpā liekamais materiāls; starplika; blīve
4) paplāksne
5) likšana
Пардон, рано нажала. blīve не будет. blīve -уплотнительная прокладка, имя существительное Скорее будет .ierīkošana или izbūvе.
Lūdzam nodrošināt inspektora klātbūtni gāzes vada ierīkošanā adresē: iela, pilsēta utt.
...ierīkošanā adresē - tā nevar teikt!
Lūdzam nodrošināt inspektora klātbūtni gāzes vada ierīkošanā. Adrese:
Если принимать во внимание тот факт, что газопровод - это инженерное сооружение, то ierīkošanа не звучит, лучше izbūvе.
Lūdzam rast iespēju, lai inspektors piedalītos gāzes vada ierīkošanā Džohara Dudajeva gatvē 77 dz.99.
Айвар, вам похоже нравится улица с названием Džohara Dudajeva gatvē
Varbūt, ka Aivars tur dzīvo un grib lai gāzi ierīko viņa mājā:-)
Te jau ož pēc bailēm no terorisma:-x
Nu kā lai nenesas domas uz terorismu, ka pat VID atsūta veidlapas, lai grāmatveži ziņo par naudas atmazgāšanu un terorismu ko novēro pie saviem klientiem:-)
Es nedzīvoju šajā gatvē, dzīvoju citā gatvē.
Taču manai mājai blakus mājas adrese ir Džohara Dudajeva gatvē. Man šis ielas nosaukums tāds īpaši "mīļš" - tik daiļskanīgs un tik latvisks, manuprāt visskaistākais ielas nosaukums visā Rīgā, ja ne pat Latvijā.
Gribu, lai viņiem ātrāak ierīko gāzi, un lai uzsprāgst gaisā vismaz tas ielas nosaukums. Kaut gan nekādas ielas jau tur nav - ir tikai māju puduris ar izdangātām braucamajām daļām pa vidu - visas automašīnas brauc ar ātrumu 3 km/h - lai nenolauztu riteņus.
Айвар. Удивительно такое слышать. Он же вроде наш брат - борец с оккупацией российских империалистов и шовинистов. Почему же такое неуважение с национальным героям братского народа?
А еще у нас есть площадь Вашингтона. Тот, видимо, истинный латыш.
Man nav ne jausmas, kam viņš ir брат un kam сват.
Vašingtonu zina vai pus pasaule, kas tādu Džoharu zina?
Un ar ko bija nogrēgojies Basteja bulvāris, ka to obligāti vajadzēja pārdēvēt Zigfrīda-Annas Meierovica vārdā!?!
Bastejkalns un Basteja bulvāris domāt nebija okupanti...
Par to ir šis stāsts.

Ka stulbeņi Rīgas domē ievēlēti.
// nogrēkojies - tā pareizi.
"Ka stulbeņi Rīgas domē ievēlēti" - ну для себя-то они совсем не stulbeņi. Как вам такое: для того, чтобы izdeklarēt из своей квартиры тех, кто не сделал этого сам и не имеют к этой квартире никакого отношения и не проживают там, нуэно заплатить пошлину 50 латов !!! за то, что собирается комиссия! Разве мы своими налогами не оплачиваем работу комиссий?
Tak для себя...
Man nav komentāru. Labāk jau neizteikties, nav nekādas jēgas.
Man tikai žēl, ka tos stulbeņus ne jau gudrie ievēlēja - taču jau tādi paši stulbeņi. Un pēc tam vēl žēlojas.
Lai arī man personīgi Rubiks toreiz nepatika, tomēr viņa laikā Rīgā bija 10 reizes lielāka kārtība. Ļoti žēl, ka viņš neprata pielāgoties jaunajiem vējiem, no viņa Rīgas pilsētai būtu daudz lielāka jēga nekā no pašreizējiem tautisko prievīšu un ornamentiem izrakstīto dūraiņu bāleliņiem. Es tā domāju.
Kā teicis Jūlijs Cēzars (ja atmiņa neviļ) "Katra tauta ir pelnījusi tādu valdību, kāda viņa ir".
Tur nu es piekrītu - paši ievēlējām, pašiem jāiztiek
Закрыть
Краткое описание нарушения