Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).
Клуб (вопросы, пожелания, мнения)
Ne grāmatvedība К списку тем
Ivan_s 17.10.2008 17:54
1208 сообщений на сайте
1208 сообщений на сайте
Ответы (438)
NEDRĪKST uzrādīt autrus!!! Tas ir pretrunā foruma noteikumiem!!!
Lūdzu administrāciju pievienotās replikas, kurās uzrādīti autori izdzēst!
Lūdzu administrāciju pievienotās replikas, kurās uzrādīti autori izdzēst!
Ivan_s 19.10.2008 21:17
1208 сообщений на сайте
1208 сообщений на сайте
Sveiki! Man ir jautājums, es pēc meneša vēršu vaļā uzņēmumu un gribu uzzināt atbildi uz tādu jautājumu:
Vai no pamatkapitālam(pašu kapitāla) ir kāds labums ,kuru obligāti vajag iemaksāt komercreģistrā par SIA dibināšanu 2000Ls.
Man ir iespēja to palielināt līdz 10 000 Ls vai ir vērts vispār to darīt, ja es palielināšu, kāds man būs no tā labums.
Man vēl viens jautājums ir, ja es iemaksāšu nevis minimālo 2000Ls, bet 5000Ls ,tad es starpību varu dabūt atpaķal 3000Ls (pēdējos 2000Ls ,ka es saprotu ,man neviens neatdos).
Vai no pamatkapitālam(pašu kapitāla) ir kāds labums ,kuru obligāti vajag iemaksāt komercreģistrā par SIA dibināšanu 2000Ls.
Man ir iespēja to palielināt līdz 10 000 Ls vai ir vērts vispār to darīt, ja es palielināšu, kāds man būs no tā labums.
Man vēl viens jautājums ir, ja es iemaksāšu nevis minimālo 2000Ls, bet 5000Ls ,tad es starpību varu dabūt atpaķal 3000Ls (pēdējos 2000Ls ,ka es saprotu ,man neviens neatdos).
Gribu iet darbā uz Komercreģistru, ja turp visi nes un iemaksā savu pamatkapitālu - kurš 2000 Ls (ko nekad neprasīs atpakaļ), kurš 5000 Ls...
Zaļa dzīve būtu!
Zaļa dzīve būtu!
По-моему, сюда уже половину форума цитировать надо. Не понимаю, что происходит. Чем дальше - тем хуже.
Martinas
Jūs negribat darbā uz Komercreģistru?
Jums visi nestu pēdējos 2000 Ls pamatkapitālu ar domu, ka atpakaļ nedabūs - no tā nekāda labuma.
Jūs negribat darbā uz Komercreģistru?
Jums visi nestu pēdējos 2000 Ls pamatkapitālu ar domu, ka atpakaļ nedabūs - no tā nekāda labuma.
Nu ja - Jums laikam tā kā gruzīnam - restorānā uzliek uz galda "diplomātu", oficiants saka, lai neliek somas uz galda, bet gruzīns atbild - eto moj kowelek!
Я хотела спрасить от какой ст-ти высчитывать?Ст-ть аппарата 250 X 60%=150,-.Так правильно?Просто вначале все 250Лс были поставлены на основные и из них расчитывали износ.
Как бы так поделикатней, чтобы без истерик.
Есть очень хорошо написаны правила о командировках №219. Вот если найдёте время, прочтите пожалуйста! От души рекомендую! Удачи Вам!
Есть очень хорошо написаны правила о командировках №219. Вот если найдёте время, прочтите пожалуйста! От души рекомендую! Удачи Вам!
Ivan_s 21.10.2008 14:11
1208 сообщений на сайте
1208 сообщений на сайте
Закрыть
Краткое описание нарушения
Закрыть