Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).
Диетолог - очень актуально К списку тем
Диетолог - очень актуально
Мож кто обращался к такому специалисту.СО здоровьем трындец.Знаю что после 6ч.есть нельзя и до шести тоже.И в клинике лежала в Юрмале,голодала.Но потом опять сорвалась.Но сейчас времени нет и отпуск не полагается.Хочу сесть на диету,но боюсь отсебятины.Как бы хуже не стало.Может кто обращался,посоветуйте.Только без язвительных и бестолковых высказываний ,и так на душе тошно.А здесь на форуме много чего полезного было.Так что подкиньте информации,если есть.
Ответы (362)
УРА !!!
Наконец-то найдена панацея !!!
Я в магазин, а то в холодильнике крохотная лужица
из клюквенного сока...
Коллеги,вытащила на свет божий оочень древнюю тему.
Кто-нибудь делал операцию на желудке,когда желудок ушивается и становится как песочные часы.
Конечно дальше диета,но смысл именно в уменьшении объёма желудка.
Интересует Ваше мнение,по этому поводу.
Может кто-то делал эту операцию или у кого-то знакомые делали (и где), как результаты,самочувствие
Поделитесь пжлста,очень актуально
Кто-нибудь делал операцию на желудке,когда желудок ушивается и становится как песочные часы.
Может кто-то делал эту операцию или у кого-то знакомые делали (и где), как результаты,самочувствие
У меня знакомая делала в Израиле. Не знаю подробностей, но запомнила, как она жаловалась на то, что есть надо очень и очень осторожно, маленькими порциями, т.к. лишняя еда сразу идет обратно (как то так).
Norvēģi pirms KOVID straumēm brauca uz Siguldu uz kuņģa samazināšanas operācijām. Diez vai Izraēlā skalpeļi ir asāki vai savādāk griež. healthtravellatvia mājaslapu meklējiet.
Про эту больницу я знаю.Координаты есть.Просто хотелось бы услышать отзывы
Ar šādiem padomiem internetā jābūt uzmanīgam.
Vai ar gastroenterologu esat konsultējusies? Jums tiek ieteikta šāda operācija? Tā nav vecā kleita, ko pāršūt māsai vai meitai - mazāku.
Siguldas slimnīcā ir labi speciālisti, tas fakts. Taču... vai Jums to patiešām vajag?
Ķirurgs stāstīja, ka no Norvēģijas brauc nepārtraukti un gadiem. Gan jau ka tas liecina par augstu kvalitāti. Nav jau joka lieta, taču neesot arī pārāk sarežģīta tā operācija.
Ķirurgs stāstīja, ka no Norvēģijas brauc nepārtraukti un gadiem. Gan jau ka tas liecina par augstu kvalitāti. Nav jau joka lieta, taču neesot arī pārāk sarežģīta tā operācija.
Ja nav sarežģīta tā operācija, varbūt varat pats to veikt?
Te jau daudzi ir plaša profila speciālisti ar šauru zināšanu loku. Būsiet viens no viņiem.
Lai nu kurš būtu runājis. Nez, kam pieder zemāk redzamais citāts no citas diskusijas šajā forumā? Droši vien augstas klases neirologam, nejau grāmatvedim, vane? Eh....
"Lūdzu, rakstiet man privāti.
Man ir zināmi vairāki labi neirologi, taču iepriekš man jāzina, kāda īsti ir vaina.
Jo neiroloģija ir ļoti plašs jēdziens. Un neirologi ir specializējušies dažādās jomās.
Nav jēgas iet pie tāda, kurš nevarēs palīdzēt."
Lai nu kurš būtu runājis. Nez, kam pieder zemāk redzamais citāts no citas diskusijas šajā forumā? Droši vien augstas klases neirologam, nejau grāmatvedim, vane? Eh....
"Lūdzu, rakstiet man privāti.
Man ir zināmi vairāki labi neirologi, taču iepriekš man jāzina, kāda īsti ir vaina.
Jo neiroloģija ir ļoti plašs jēdziens. Un neirologi ir specializējušies dažādās jomās.
Nav jēgas iet pie tāda, kurš nevarēs palīdzēt."
Vai es rakstīju, ka pats esmu neirologs!?!
Jā, manā redzeslokā ir daudz ārstu, arī neirologi. Un ne jau tie sliktākie.
Kāda problēma, cienītais? Vai Jums nepieciešama neirologa palīdzība?
Varu noorganizēt labu labo. Rakstiet man privāti.
Vispārībā ne jau es lūdzu citiem privāti man rakstīt savas diagnozes, lai izvērtētu, pie kura ārsta nosūtīt tālāk. Nav tā kā par augstu tēmēts?
Vispārībā ne jau es lūdzu citiem privāti man rakstīt savas diagnozes, lai izvērtētu, pie kura ārsta nosūtīt tālāk. Nav tā kā par augstu tēmēts?
Man ir arī pediatri draugi.
Es Jums varu ieteikt labu pediatru.
Pediatrs palīdz ne tikai bērniem, bet arī tiem, kas bērna prātā.
Arī ginekologu paru piedāvāt.
P.S. Katrs pats izvēlas, ko viņš stāstīs cilvēkam, no kura vēlas padomu un palīdzību. Katrā ziņā tas noteikti nav Jūsu kompetencē - ko kurš man privāti raksta.
Man gan ģimenes locekļi, gan draugi, gan kaimiņi, gan klasesbiedri ir pediatri, infektologi, ķirugi, psihologi, neirologi, traumotologi, urologi,. Ticiet man, pazīstu par kārtu vairāk mediķus. Es tādēļ nesāku kā grāmatvedis forumā aicināt sūtīt man diagnozes, lai varētu nosūtīt kolēģus pie labākā speciālista. Es tikai pateicu, ka uz Siguldu brauc operēties Norvēģi jau gadiem. Jūs, vienlaicīgi nodarbojoties ar neiroloģisku diagnožu ievākšanu no kolēģiem un nosūtot tos tālāk pie atbilstošā ārsta, mani gribat pataisīt par plaša profila speciālistu ar šauru zināšanu loku. Es domāju, ka tā ir katra acīga grāmatveža kompetence pieskatīt, lai nedzen tukšu sviestu. Man nekas nav pretī, ja Jūs ārstējat cilvēkus. Taču nevag tad iznesties par šaurā profila speciālistu ar plašajām zināšanām. Te nav nekāda Orvela ferma, kur Jūs būsiet vienlīdzīgāks par citiem.
Man gan ģimenes locekļi, gan draugi, gan kaimiņi, gan klasesbiedri ir pediatri, infektologi, ķirugi, psihologi, neirologi, traumotologi, urologi,. Ticiet man, pazīstu par kārtu vairāk mediķus. Es tādēļ nesāku kā grāmatvedis forumā aicināt sūtīt man diagnozes, lai varētu nosūtīt kolēģus pie labākā speciālista. Es tikai pateicu, ka uz Siguldu brauc operēties Norvēģi jau gadiem. Jūs, vienlaicīgi nodarbojoties ar neiroloģisku diagnožu ievākšanu no kolēģiem un nosūtot tos tālāk pie atbilstošā ārsta, mani gribat pataisīt par plaša profila speciālistu ar šauru zināšanu loku. Es domāju, ka tā ir katra acīga grāmatveža kompetence pieskatīt, lai nedzen tukšu sviestu. Man nekas nav pretī, ja Jūs ārstējat cilvēkus. Taču nevag tad iznesties par šaurā profila speciālistu ar plašajām zināšanām. Te nav nekāda Orvela ferma, kur Jūs būsiet vienlīdzīgāks par citiem.
Nokaunējos un ieņēmu vietu kaktā. Cik ilgi man būs jāstāv?
Ja Jums kaut kas nepatīk vai, pasarg Dievs, skauž - paejiet garām. Neviens taču nespiež Jūs lasīt un tērēt savu dārgo laiku, komentējot.
Es nevienu neārstēju. Ja cilvēks lūdz padomu, un ja es varu palīdzēt, cenšos neatteikt.
Jums laikam šāda īpašība ir sveša, tāpēc tā "sacepāties".
Orvela fermeris...
Acīmredzot neesat redzējis mani sacepušos. VID gan ir redzējis. Kāda vēl sveša īpašība, ja ģimenē ārsti? Nez, kādēļ ienācu un atbildēju cilvēkam par Siguldu?
Cik ilgi Jums būs jāstāv? Man nav ne mazākās nojausmas. To varēs pateikt tikai jūsu ārsts, ja nu par ārstiem ir runa.
Ar šādiem padomiem internetā jābūt uzmanīgam.
vai Jums to patiešām vajag?
Мне это действительно надо,но конечно предварительно буду консультироваться в самой больнице и надо время, чтобы очень хорошо подумать
To, što vam nado, vam raskažet sam doktor, a ņe sama-buhgalķerša. No v kratkom - vi begiķe, vi sžigaiķe kaloriji? Vi znaiķe kaoi oborot vašei biologičeskoij "buhgalķeriji"? Iļi prosto tak, plohojo čustvije, značit jesķ meņše nado?
Мне это действительно надо...
Ja ir veikti attiecīgi izmeklējumi un arī saņemtas konsultācijas un ieteikumi no attiecīgā speciālista, tad Jūs saprotu.
Siguldas slimnīcā man ir zināms tikai galvenais ārsts, taču atsauksmes kopumā ir tikai labas, tam Jūs varat ticēt droši. Arī nervozais kolēģis Papa no ārstu ģimenes to apliecina, kā redzat augstāk.
Mans padoms - piezvaniet, sarunājiet konsultāciju Siguldā, aizbrauciet, izrunājieties. Būs vieglāk pieņemt šo atbildīgo lēmumu.
Cik ilgi Jums būs jāstāv? Man nav ne mazākās nojausmas. To varēs pateikt tikai jūsu ārsts, ja nu par ārstiem ir runa.
Pakonsultējos ar savu ģimenes ārsti jau vakar vakarā. Viņa ieteica nestāvēt ilgi kaktā, varot visādas fobijas rasties. Un citreiz lai neņemot galvā nervozus kolēģus no ārstu ģimenēm. Citādi iedzīvošoties vēl veģetatīvajā distonijā. Tāpēc nostāvēju kaktā tikai 3 stundas un aizgāju gulēt. Domāju - pietiek man kaunēties, gan jau Papa mani atvainos. Ka uzrakstīju viņam ne pa prātam.
Мне это действительно надо...
Ja ir veikti attiecīgi izmeklējumi un arī saņemtas konsultācijas un ieteikumi no attiecīgā speciālista, tad Jūs saprotu.
Siguldas slimnīcā man ir zināms tikai galvenais ārsts, taču atsauksmes kopumā ir tikai labas, tam Jūs varat ticēt droši. Arī nervozais kolēģis Papa no ārstu ģimenes to apliecina, kā redzat augstāk.
Mans padoms - piezvaniet, sarunājiet konsultāciju Siguldā, aizbrauciet, izrunājieties. Būs vieglāk pieņemt šo atbildīgo lēmumu.
Конечно,первое что я сделаю-это именно консультация с хирургами этой больницы,потому что они могут и не взяться за эту операцию.На данный момент у меня есть противопоказания к операции,индекс массы тела выше,чем можно и нужно для операции, так что ...

Спасибо Айвар за поддержку
Закрыть
Краткое описание нарушения