Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).
Компьютерные программы, авторские права и лицензирование
Algas modulis К списку тем
Ilzep 15.12.2008 16:05
14 сообщений на сайте
14 сообщений на сайте
Ответы (54)
http://www.tilde.lv/portal/DesktopModules/tildeArticlesView.aspx?Alias=tilde&TabId=3977&Lang=en-US&ItemID=263&mid=11693
interesanti kas tas būs
interesanti kas tas būs
Larao 05.01.2009 17:53
6767 сообщений на сайте
6767 сообщений на сайте
Laro= bet UVĪ ( Apvārsnī) jau sen ir- teiksim tā korekti vadot datus kolosāla funkcija- ši satura atskaite ir gan pa tiešo programmā gan arī datus pie vēlēsanās var pārnest uz elektroniskajām tabulām.
Vispār intereses pēc paskatoties atskaites var skaisti prognozēt ienākoš naudu ( pie nosacījuma ka nav būtiskas izmaiņas nemaksātāju summās - kaut kas ienāk ar kavēšanos kas nav plānots un kaut kas neienāk laikā.
Sevišķi darbā ar debitoriem- ja veikta korekta dokumentu piesaiste jebkurā brīdī parāda analīze- cik kavē 0-10 dienas cik 10-20..... ja virs 30- jāsāk lielu troksni taisīt.(protams ja tas ietilpst Jūsu pienākumos)
Vispār intereses pēc paskatoties atskaites var skaisti prognozēt ienākoš naudu ( pie nosacījuma ka nav būtiskas izmaiņas nemaksātāju summās - kaut kas ienāk ar kavēšanos kas nav plānots un kaut kas neienāk laikā.
Sevišķi darbā ar debitoriem- ja veikta korekta dokumentu piesaiste jebkurā brīdī parāda analīze- cik kavē 0-10 dienas cik 10-20..... ja virs 30- jāsāk lielu troksni taisīt.(protams ja tas ietilpst Jūsu pienākumos)
"Iegādājos Tildes Jumi un kas izrādījās - grāmatojumu jāveic pašam"
Interasanti. Ilzep, bet pirms programmas iegādāšanas, Jūs to nemaz nepaskatijāties???????
Interasanti. Ilzep, bet pirms programmas iegādāšanas, Jūs to nemaz nepaskatijāties???????
Gunta - ja Jumī korekti piesaista apmaksu, tad var ne tikai 0-10, bet 0-1, 1-2... dienu parādu analīzi veikt.
Un arī var eksportēt uz Excel, saglabāt snp. vai pdf.
Pie tam - Jumī ir budžeta tāmes, kurās var smuki visu saplānot un pa mēnešiem izpildi redzēt, kas, starp citu, nav ne Apvārsnī, ne Uvī
Vajag tikai gribēt izpētīt programmas iespējas!
Es, ar lielu prieku, izmantoju iespēju Jumī norādīt finanšu dokumentam (arī partnerim un darbiniekam) linku uz C diskā saglabātu Word vai Excel dokumentu, piemēram līgumiem, grafikiem...
Tāpat - komentārus pierakstu, vēstures notikumus ar partneriem. Ļoti noder.
Un arī var eksportēt uz Excel, saglabāt snp. vai pdf.
Pie tam - Jumī ir budžeta tāmes, kurās var smuki visu saplānot un pa mēnešiem izpildi redzēt, kas, starp citu, nav ne Apvārsnī, ne Uvī
Vajag tikai gribēt izpētīt programmas iespējas!
Es, ar lielu prieku, izmantoju iespēju Jumī norādīt finanšu dokumentam (arī partnerim un darbiniekam) linku uz C diskā saglabātu Word vai Excel dokumentu, piemēram līgumiem, grafikiem...
Tāpat - komentārus pierakstu, vēstures notikumus ar partneriem. Ļoti noder.
Sietla - es jau ļoti cerēju, ka šeit ir iespēja saņemt profesionālus ieteikumus. Kā man varēja ienākt prātā, ka vispār kaut kas tāds ir iespējams, ja līdz šim strādāju tikai ar Scalu. Par šo tēmu gan ir jauka grāmata Black Swan.
Tā vai tā, esmu samierinājusies, izlēmu lietot Jumi finanšu grāmatvedības vajadzībām, bet pārējo būs jādara pašai un tas, protams, skumdina.
Tā vai tā, esmu samierinājusies, izlēmu lietot Jumi finanšu grāmatvedības vajadzībām, bet pārējo būs jādara pašai un tas, protams, skumdina.
Ilzep 06.01.2009 16:51
14 сообщений на сайте
14 сообщений на сайте
Nu jau. TJ viss ir ļoti uzskatāmi un parocīgi.
Leciigaa 06.01.2009 16:53
2691 сообщение на сайте
2691 сообщение на сайте
Guntagermane
painteresējos Tildē par šo te
http://www.tilde.lv/portal/DesktopModules/tildeArticlesView.aspx?Alias=tilde&TabId=3977&Lang=en-US&ItemID=263&mid=11693
tā būs piedeva Jumim, lai uzņēmuma vadītājs atsietos no grāmatveža
painteresējos Tildē par šo te
tā būs piedeva Jumim, lai uzņēmuma vadītājs atsietos no grāmatveža
Larao 06.01.2009 17:48
6767 сообщений на сайте
6767 сообщений на сайте
un tur nebūt tikai viena atskaite, tur būšot viss uzņēmuma vadībai
Larao 06.01.2009 17:49
6767 сообщений на сайте
6767 сообщений на сайте
Laro- es jau sapratu ka tā būs piedeva Jumim. Tikai no pieredzes strādājot ar analogu iespēju UVĪ- (APVĀRSNĪ) Nu nekas jau pats no sevis nenotiek un palaid tikai priekšnieku pie neizskatītiem datiem - rodas tracis pa pus pagastu un kādēļ- kāds aizmirsa piesasitīt konkrēto dukumentu samaksai. Tā kā gatavojot atskaites vienmēr ar savu aci izvērtēju kļūdu iespējamību un to var tikai cilvēks kas orientējās dokumentos un labi pārzin programmas iespējas - - ierauga kaut ko jocīgu- paskatās ka tika kaut kas nav misējies ar piesaisti... ( Zinu cik dīdu savas meitenes darbā ar programmu-"Nu kā to var neieraudzīt vai neatrast - vajag taču paskatīties.........
Priekšniekam pietiks ar pirmo teikuma dalu- Kāpēc nav.....
Andaz- dienu intervāls un intervālu skaits minēts tikai piemēra pēc- un cik gribi tik veidojot atskaiti liec.
ne jau tā bija doma- bet fakts ka tas kas ir jauninājums Jumim tas ir sen defakto UVIM.
Un sāls jau nav - kura programma gudrāka bet kā mēs katru apgūstam un izmantojam iespējas Un galu galā cik "navarotri" katram darbā nepieciešami . Piemēram Jūsu pieminētais budžets- Uvī ir- tikai man personīgi viņu nevajag izmantot.
Bez tam daudz kas atkarīgs no konsultanta ievadvārdiem un paša vēlēšanās kā jau kaut kur diskusijās minēju "Izspiest no programmas "to ko vajag. varbūt nesāksim nu te katrs savu progtammu slavēt un reklamēt. - kaut gan tā varam nodot daudz vērtīgu pieredzi citiem lietotājiem .
Programmas ir laba lieta tās visas aug līdz laikam- konkurence piespiež programmētājus iet līdzi laikam un katram savā produktā iekombinēt to kas pie citiem labs redzēts.
Kokurence programmu tirgū ir labs dzinulis progtammu kvalitātes augšanai- kā saka lai slava tai
Priekšniekam pietiks ar pirmo teikuma dalu- Kāpēc nav.....
Andaz- dienu intervāls un intervālu skaits minēts tikai piemēra pēc- un cik gribi tik veidojot atskaiti liec.
ne jau tā bija doma- bet fakts ka tas kas ir jauninājums Jumim tas ir sen defakto UVIM.
Un sāls jau nav - kura programma gudrāka bet kā mēs katru apgūstam un izmantojam iespējas Un galu galā cik "navarotri" katram darbā nepieciešami . Piemēram Jūsu pieminētais budžets- Uvī ir- tikai man personīgi viņu nevajag izmantot.
Bez tam daudz kas atkarīgs no konsultanta ievadvārdiem un paša vēlēšanās kā jau kaut kur diskusijās minēju "Izspiest no programmas "to ko vajag. varbūt nesāksim nu te katrs savu progtammu slavēt un reklamēt. - kaut gan tā varam nodot daudz vērtīgu pieredzi citiem lietotājiem .
Programmas ir laba lieta tās visas aug līdz laikam- konkurence piespiež programmētājus iet līdzi laikam un katram savā produktā iekombinēt to kas pie citiem labs redzēts.
Kokurence programmu tirgū ir labs dzinulis progtammu kvalitātes augšanai- kā saka lai slava tai
PZ : nesen bija iespēja iepazīties ar apraksta daļu Apvāršņa "kadru blokam"- no komfete ne bloks- tikai sālīts (dārgs)
Līguma izmaiņas arī var ne tikai īzmānīt "kā tagad to daru no algu bloka bet viss korekti reģistrējas un drukājas. ( ar visām darba drošibas instruktāžu reģisrtācijām.....
Līguma izmaiņas arī var ne tikai īzmānīt "kā tagad to daru no algu bloka bet viss korekti reģistrējas un drukājas. ( ar visām darba drošibas instruktāžu reģisrtācijām.....
dienu intervāls un intervālu skaits minēts tikai piemēra pēc- un cik gribi tik veidojot atskaiti liec.
ne jau tā bija doma- bet fakts ka tas kas ir jauninājums Jumim
Jumī tas ir jau vismaz 10 gadus!
ne jau tā bija doma- bet fakts ka tas kas ir jauninājums Jumim
Jumī tas ir jau vismaz 10 gadus!
Labi, labi Andaz- vienkārši pati ar Jumi nestrādāju un iesktoties tai informācijā ( sevišķi neiedziļinoties) izskatījās ka šī iespēja tiek pasniegta kā kas jauns un labs.
Kas labi zin Jumi tam tas labāks kas citu programmu- tam tā bet vēl kāds lepojās ar spēju wordā tabuliņā ierakstīt datus.Unir vēl kad pasaka- dators nekam neder es labāk ar pildspalvu rakstu- ......
Šai tematā izklaides programmu beidzu.
Kas labi zin Jumi tam tas labāks kas citu programmu- tam tā bet vēl kāds lepojās ar spēju wordā tabuliņā ierakstīt datus.Unir vēl kad pasaka- dators nekam neder es labāk ar pildspalvu rakstu- ......
Šai tematā izklaides programmu beidzu.
Закрыть
Краткое описание нарушения
Закрыть