Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).
Для новичков
PVN pārmaksa gada pārskatā К списку тем
Graamatved 11.03.2009 20:53
23 сообщения на сайте
23 сообщения на сайте
Ответы (16)
Paldies Jums!;-)
Graamatved 11.03.2009 21:24
23 сообщения на сайте
23 сообщения на сайте
Graamatved
Jūs esat pārliecināts(-a), ka šeit forumā varat gada pārskatu sagatavot?
Varbūt elementāras lietas derētu vismaz kādā seminārā (ja ne kursos) apgūt!
Jūs esat pārliecināts(-a), ka šeit forumā varat gada pārskatu sagatavot?
Varbūt elementāras lietas derētu vismaz kādā seminārā (ja ne kursos) apgūt!
Aivar007
Ja nevarat vai negribat padalīties ar savu pieredzi un prātu izpalīdzot citiem, tad labāk nerakstiet neko, nevis mētājaties ar saviem pārdomīgajiem ieteikumiem!
Šķiet ikdienā neesat sevi spējīgs parādīt un pierādīt, tapēc darat to šeit!
Ja nevarat vai negribat padalīties ar savu pieredzi un prātu izpalīdzot citiem, tad labāk nerakstiet neko, nevis mētājaties ar saviem pārdomīgajiem ieteikumiem!
Šķiet ikdienā neesat sevi spējīgs parādīt un pierādīt, tapēc darat to šeit!
Pogucite 18.03.2009 16:13
6 сообщений на сайте
6 сообщений на сайте
Tad labāk nerakstīt neko! Un ja jau tā pārdomība tik liela, varbūt nemaz nelīst "Iesācēju" sadaļā?!
Pogucite 18.03.2009 17:08
6 сообщений на сайте
6 сообщений на сайте
Es domāju, ja Jūs, Martinas, kaut ko uzrakstītu arī latviešu valodā, Jūsu vērtība būtu nedaudz augstāka!
Pogucite 27.03.2009 13:21
6 сообщений на сайте
6 сообщений на сайте
Tāda pati :D:D:D:D
Pogucite 27.03.2009 13:34
6 сообщений на сайте
6 сообщений на сайте
Pogucite, necenties! Martinas gan latviešu valodu, gan grāmatvedību zin labāk par tevi! Nedari kaunu latviešiem - tādu, kā tu, dēļ nodomās, ka mēs visi esam īgņas, kas nezin kā pacelt savu vērtību!
Pogucite!
Вы превращаете профессиональный сайт в базар , где позволяете себе хамство. Вам честно сказали , что при таком уровне ваших бухгалтерских знаний , вы свою фирму ставите в зону риска. Вам учиться нужно , а не пытаться ликвидировать безграмотность на сайте . А уж про гос.язык помолчали бы. Была бы бы у вас хоть одна умная мысль - её приняли бы здесь на любом языке.
Вы превращаете профессиональный сайт в базар , где позволяете себе хамство. Вам честно сказали , что при таком уровне ваших бухгалтерских знаний , вы свою фирму ставите в зону риска. Вам учиться нужно , а не пытаться ликвидировать безграмотность на сайте . А уж про гос.язык помолчали бы. Была бы бы у вас хоть одна умная мысль - её приняли бы здесь на любом языке.
Tatnik 27.03.2009 14:31
88 сообщений на сайте
88 сообщений на сайте
Šī vieta ir lai viens otram palīdzētu, dalītos pieredzē utt., vai ne? Nevis, lai noliktu otru sevi izceļot, stulbi pasmietos par otru! Es nerunāju ne par viena zināšanām un man nav jāatskaitās par savējām, es runāju par cilvēcisko aspektu! Ja jau ir tādi eksemplāri, kam ir lietas, kas liekas pašsaprotamas, tas nenozīmē, ka kādam citam tas varētu nebūt kaut kas jauns vai nezināms. Protams, kādam gudrītim ir jāpazīmējas ar tekstu "kur tad tādas elementāras lietas var nezināt un nesaprast...", varbūt ja negribi palīdzēt vai gribas pateikt kaut ko "sulīgu" un nepatīkamu , tad labāk varbūt vispār nerakstīt un paklusēt?
Pogucite 27.03.2009 15:09
6 сообщений на сайте
6 сообщений на сайте
Pogucite, šķiet, ka latviešu valodas zināšana ir Jūsu vienīga zināšana un vienīga profesija. Man ir arī cita profesija - es esmu grāmatvede.
Ceru, ka mana vērtība Jūsu acīs nedaudz paaugstinājas.
Ceru, ka mana vērtība Jūsu acīs nedaudz paaugstinājas.
Закрыть
Краткое описание нарушения
Закрыть