Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).
Трудовое законодательство, трудовые отношения. Охрана труда
Darba alga par virsstundām. К списку тем

Zmpi 22.11.2009 17:32
13 сообщений на сайте
13 сообщений на сайте
Ответы (51)
Tev pat nepielec, ko es rakstu.
Ja tu pildītu visus noteikumus, tad nevienam strādniekam, nevajadzētu kasīties un pierādīt savu taisnību. Ja nespēj nopelnīt strādājot pēc likuma, tad tu uzņēmumu vadīt nemāki.
Ja tu pildītu visus noteikumus, tad nevienam strādniekam, nevajadzētu kasīties un pierādīt savu taisnību. Ja nespēj nopelnīt strādājot pēc likuma, tad tu uzņēmumu vadīt nemāki.

Zmpi 25.11.2009 00:55
13 сообщений на сайте
13 сообщений на сайте
Martinas
Tāpēc jau katrs darba devējs, kur vien šis subjekts nonāk, kratās no viņa vaļā - kā no nelabas kaites. Pati_-s) tikai to nesaprot, pie kam gānās šeit absolūti ne pa tēmu.
Kāds gan viņai sakars ar manu uzņēmumu - es jau neuzdodu šeit jautājumus.
Lai Dievs pasarga jebkuru darba devēju no šitādiem subjektiem!
Tāpēc jau katrs darba devējs, kur vien šis subjekts nonāk, kratās no viņa vaļā - kā no nelabas kaites. Pati_-s) tikai to nesaprot, pie kam gānās šeit absolūti ne pa tēmu.
Kāds gan viņai sakars ar manu uzņēmumu - es jau neuzdodu šeit jautājumus.
Lai Dievs pasarga jebkuru darba devēju no šitādiem subjektiem!
Njā... man kādreiz bija skolotāja, kas teica - ne jau katrs, kas māk ar kalkulatoru skaitīt ir grāmatvedis.
Varu tikai piebilst - ne katrs, kas māk izlasīt likuma nosaukumu ir likumdošanas pārzinātājs.:-/
Varu tikai piebilst - ne katrs, kas māk izlasīt likuma nosaukumu ir likumdošanas pārzinātājs.:-/
Starp citu - mani strādnieki nekasās, jo viņi regulāri mazgājas, viņiem ir nodrošināti tādi apstākļi.
Arī Jums silti iesaku - mazgājieties biežāk, mazāk kasīsities.
Arī Jums silti iesaku - mazgājieties biežāk, mazāk kasīsities.
Nesaprotu, kāpēc vajag ļaut kādam sevi provocēt nonākot līdz personīgiem apvainojumiem un aizskarošiem ieteikumiem? 
Šodiena ir knapi iesākusies, bet nedēļas nogale vēl patālu...

Šodiena ir knapi iesākusies, bet nedēļas nogale vēl patālu...

Liepupe 25.11.2009 09:51
нет сообщений на сайте
нет сообщений на сайте
Ja nu tā - tad ... tāpēc.

Liepupe 25.11.2009 09:53
нет сообщений на сайте
нет сообщений на сайте
Vot latvieši, noveduši valsti līdz bankrotam un sabeiguši visu ekonomiku, bet vēl saka, ka viņiem taisnība.

Zmpi 25.11.2009 14:18
13 сообщений на сайте
13 сообщений на сайте
Andaz, paskaidro, kas tev nepatīk? Tas, ka darba devējiem bail no cilvēka, kuru nevarēs apčakarēt? 
Un tas teiciens ir aplams, jo jebkurš var būt par grāmatvedi, kas māk rīkoties ar kalkulatoru, jo tā tas notiek reālajā dzīvē.
Un darba devēji, kuri, lielākoties, ir no reketa laikiem. Ir zagļi, kas to vien darījuši kā zaguši, bet tagad par sazagto naudu nodibinājuši firmas, bet ne jau viņi pelnīt māk, viņi māk zagt.
Kam tad tie likumi domāti, paskaidro man?

Un tas teiciens ir aplams, jo jebkurš var būt par grāmatvedi, kas māk rīkoties ar kalkulatoru, jo tā tas notiek reālajā dzīvē.
Un darba devēji, kuri, lielākoties, ir no reketa laikiem. Ir zagļi, kas to vien darījuši kā zaguši, bet tagad par sazagto naudu nodibinājuši firmas, bet ne jau viņi pelnīt māk, viņi māk zagt.
Kam tad tie likumi domāti, paskaidro man?

Zmpi 25.11.2009 14:29
13 сообщений на сайте
13 сообщений на сайте
Labprāt paskaidrošu - cena Ls15.00 (pēc nodokļiem). Rīgas robežās varu aizbraukt pie klienta. Vēlams piektdienās.
Zmpi, nelielieties nu! Nemaz nav tik vienkārši reāli pierādīt savu taisnību. Bravurība forumā drīzāk liecina, ka nez vai pietiks gudrības. Ja Jūs ir padzinuši no vairākām darba vietām, tad cik reizes Jūs esat panācis atjaunošanu darbā?
"bet tagad par sazagto naudu nodibinājuši firmas" - так вот где собака порылась! Зависть - это не есть хорошо.
Lasu un smaidu.
Izrādās, ka arī citi forumieši ir nekam nederīgi, ne tikai es viens.
Diezin, ko tas zmpi varētu nozīmēt - varbūt to pašu ko mzgd?
Izrādās, ka arī citi forumieši ir nekam nederīgi, ne tikai es viens.
Diezin, ko tas zmpi varētu nozīmēt - varbūt to pašu ko mzgd?

Kādā citā tēmā jau bija skaidrojums - mans zirgs grib d***
Lasiet ātri, kamēr nav izdzēsts šis komentārs.
P.S. Es neesmu tā saīsinājuma autors, tas tika nošpikots.
Lasiet ātri, kamēr nav izdzēsts šis komentārs.
P.S. Es neesmu tā saīsinājuma autors, tas tika nošpikots.

Закрыть
Краткое описание нарушения
Закрыть