Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).
Разные неклассифицированные вопросы
"Новая волна",кто смотрел?Поделитесь... К списку тем
Ответы (86)
Так кто ж знает, на что энтот перец западёт. Кому сиськи, кому когти наращенные..., нужно быть во всеоружии, а есть и любители ноликов тоже
Как говориться на вкус и цвет.....
Половина моих подружек (с силиконом), операцию делали уже будучи глубоко замужем и имея детей. Одна так вообще, по убедительному настоянию мужа, а у других мужья не настаивали, но против не были.;-)
Половина моих подружек (с силиконом), операцию делали уже будучи глубоко замужем и имея детей. Одна так вообще, по убедительному настоянию мужа, а у других мужья не настаивали, но против не были.;-)
Помню одна подружка пришла ко мне на день рождения (после операции) в обтягивающем и полупрозрачном боди без бюстгалтера. Причем дама глубоко замужняя, пришла в сопровождении мужа, но её наряда тогда честно сказать я не поняла.
Я чего там непонятно. Деньги инвестированы, надо показать, чтобы все знали, мы не голодрань какая... У нас деньги есть...
No anekdotēm:
Одна из трудных проблем современной философии: Кто получается после имплантации силикона, совершенная женщина или примитивный киборг?
Одна из трудных проблем современной философии: Кто получается после имплантации силикона, совершенная женщина или примитивный киборг?
Dinaro 29.07.2010 14:25
8241 сообщение на сайте
8241 сообщение на сайте
Esmu izņēmums.Es nevērtēju cilvēkus pēc krūšu lieluma, naudas maka biezuma, dārga auto.Mansuzskats par plastiskajām operācijām - ja tas ir svarīgi un ir nauda, tad uz priekšu.Tikai mēdz ar to lielumu pārspīlēt - tad sanāk kiborgi.:-)
Aivareno 29.07.2010 17:38
6641 сообщение на сайте
6641 сообщение на сайте
Aivars007
ziņojumu: 9839 29.07.2010 14:30
Man patiktu tās silikona krūtis, ja cenas zīme vienmēr būtu klāt.
Kādas,... par ko,... cenas?;-)
ziņojumu: 9839 29.07.2010 14:30
Man patiktu tās silikona krūtis, ja cenas zīme vienmēr būtu klāt.
Kādas,... par ko,... cenas?;-)
Kā tas ir "kādas"?
Nu cenas par tām mākslīgajām silikona krūtīm.
Lai zinu, ar cik naudīgu sievieti ir darīšana.
Mūsu grūtajos laikos nekāda tukšiniece (grāmatvede, piemēram) man nebūt nav neepieciešama.
Aivareno, redz, cilvēkus vērtē citādi, bet es - tikai pēc maciņa biezuma, pēc dārga auto, pēc dārgām silikona krūtīm un tādā garā.
Mums ar Aivareno dažādas gaumes, kā smejies.
Nu cenas par tām mākslīgajām silikona krūtīm.
Lai zinu, ar cik naudīgu sievieti ir darīšana.
Mūsu grūtajos laikos nekāda tukšiniece (grāmatvede, piemēram) man nebūt nav neepieciešama.
Aivareno, redz, cilvēkus vērtē citādi, bet es - tikai pēc maciņa biezuma, pēc dārga auto, pēc dārgām silikona krūtīm un tādā garā.
Mums ar Aivareno dažādas gaumes, kā smejies.
Aivar, nebūtu dzīve interesanta , ja gaumes vienādas.
Aivareno 29.07.2010 22:04
6641 сообщение на сайте
6641 сообщение на сайте
Про бюст ничего не скажу-кому-что нра. Но вот моя подруга сделала себе губы - вот это ужас!
Насчет Леры - выглядить шикарно! если учесть что ей скоро 40!
Aivars - igaunis ari mans favorits!
Насчет Леры - выглядить шикарно! если учесть что ей скоро 40!
Aivars - igaunis ari mans favorits!
Oliy
Jums viņš favorīts droši vien tāpēc, ka jauns un smuks vīrietis, bet man - kā solists, kurš patiešām DZIED, un skaisti dzied. Es no visas sirds turēju īkšķus, lai viņam būtu augsts novērtējums. Un tā arī notika!
Jums viņš favorīts droši vien tāpēc, ka jauns un smuks vīrietis, bet man - kā solists, kurš patiešām DZIED, un skaisti dzied. Es no visas sirds turēju īkšķus, lai viņam būtu augsts novērtējums. Un tā arī notika!
А наша группа такаие страшненькие... Или это только мне одной кажется?
Aleksja 02.08.2010 00:56
10004 сообщения на сайте
10004 сообщения на сайте
Aleksja
Nezinu kā pārējiem skatītājiem кажется, bet es Jums piekrītu par visiem 1000 punktiem.
Ja tās meitenes vēl varētu arī pieciest (meitenes tomēr), tad tos puišus varētu tikai pupās stādīt par putnubiedēkļiem. Vispār es personīgi nesaprotu, kas un kāpēc viņus palaida uz to konkursu. Vai nu stulbums augstākajā pakāpē vai kas cits, grūti iedomāties. Vēl jo vairāk nesaprotu, kāpēc viņiem bija tik augsts novērtējums.
Es priecājos par uzvarētājiem, tikai skumji, ka igaunim trešā vieta nevis pirmā.
Nezinu kā pārējiem skatītājiem кажется, bet es Jums piekrītu par visiem 1000 punktiem.
Ja tās meitenes vēl varētu arī pieciest (meitenes tomēr), tad tos puišus varētu tikai pupās stādīt par putnubiedēkļiem. Vispār es personīgi nesaprotu, kas un kāpēc viņus palaida uz to konkursu. Vai nu stulbums augstākajā pakāpē vai kas cits, grūti iedomāties. Vēl jo vairāk nesaprotu, kāpēc viņiem bija tik augsts novērtējums.
Es priecājos par uzvarētājiem, tikai skumji, ka igaunim trešā vieta nevis pirmā.
Закрыть
Краткое описание нарушения
Закрыть