Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).
Grāmatvedības kārtošana "ar roku" К списку тем
Grāmatvedības kārtošana "ar roku"
Labdien.
Meklēju kādu "vecā kaluma" grāmatvedi, kura/š būtu ar mieru man izskaidrot kā jākārto grāmatvedība ar roku.
Man interesē tieši kādas veidlapas pildāmas, kā tam visam jāizskatās. Kursos pasniedzēja šo īsti vairs neatcerās (bez tam programmā nav paredzēts šo apskatīt padziļināti), esmu izmeklējusies informāciju gan internetā, gan grāmatās, sadabūjusi visādas tabulas un pārskatus, bet man ir tikai aptuvena nojausma par to, kā tas viss aizpildāms.
Tad nu priecātos, ja kāds, kas pārzin šo lietu, varētu veltīt man nedaudz sava laika, atbildēt uz maniem jautājumiem un paskatīties, vai daru pareizi.
Ответы (119)
День добрый! Если очень интересует, могу найти старый журнал-главная книга, есть кое-что из "бумажной"бухгалтерии, когда ребенка учила - пишите - я работаю в центре, возле вокзала.
Во темка зацепила!!
А теперь представим - в результате какого-нибудь катаклизма надолго нет электричества.
Во темка зацепила!!
А теперь представим - в результате какого-нибудь катаклизма надолго нет электричества.
Вот тут народ к нам и потянется. К тем, кто умеет считать на счетах. А Гиза даже в уме!
Во темка зацепила!!
Вот тут народ к нам и потянется. К тем, кто умеет считать на счетах. А Гиза даже в уме!
я еще и столбиком разные операции
А накой без электричествы бухучет? ЕДСа тоже не будет. Куда сдаваться-то?
Oo paldies par atsauciibu. Man taa bilde skaidraaka kljuvusi. Briivdienaas meeginaashu paaris uzdevumus sataisiit zhurnalorderos un tad jau jautajumi atkal paraadiisies.
Viens jautajums jau uzradaas - kaa ar graamatojumu numuriem? Katru meenesi katraa zhurnaalorderii numureeshana saakas no 1 ? Un to numuru arii raksta uz attaisnojuma dokumenta pie graamatojuma? Jeb ja janvaarii peedeejais zh/o nr. bija 15., tad februaarii saaku numureet ar 16. ?
PS Atvainojos, ka bez garumziimeem. Nevaru saprast, kur nozudushas
Во темка зацепила!!
Oo paldies par atsauciibu. Man taa bilde skaidraaka kljuvusi. Briivdienaas meeginaashu paaris uzdevumus sataisiit zhurnalorderos un tad jau jautajumi atkal paraadiisies.
Viens jautajums jau uzradaas - kaa ar graamatojumu numuriem? Katru meenesi katraa zhurnaalorderii numureeshana saakas no 1 ? Un to numuru arii raksta uz attaisnojuma dokumenta pie graamatojuma? Jeb ja janvaarii peedeejais zh/o nr. bija 15., tad februaarii saaku numureet ar 16. ?
PS Atvainojos, ka bez garumziimeem. Nevaru saprast, kur nozudushas
Интересно, а почему выбор упал на журнально-ордерную систему? Она признана самой неудобной и громоздкой. Вообще её в Советском Союзе придумали.)))
http://accountology.ucoz.ru/index/zhurnalno_ordernaja_forma_ucheta/0-2183
Grib nodrošināties pret elektrības zudumu.
Bastet tāpēc ka par žurnālorderiem man izdevās ievākt visvairāk info. Grūti atrast kādu, kas būtu ar mieru apsēsties un izstāstīt - kādreiz darijā tā un šitā, var uzskaitīt tā un var uzskaitīt šitā, ir tādas veidlapas un šitādas. Tos mazos informācijas gabaliņus, ko esmu sakašājusi, tagad mēģinu salikt kopā. Un par ž/o man tagad bilde visskaidrākā.
Разориться на свечах. Это громоздкая форма. Есть проще)))
Bastet tāpēc ka par žurnālorderiem man izdevās ievākt visvairāk info. Grūti atrast kādu, kas būtu ar mieru apsēsties un izstāstīt - kādreiz darijā tā un šitā, var uzskaitīt tā un var uzskaitīt šitā, ir tādas veidlapas un šitādas. Tos mazos informācijas gabaliņus, ko esmu sakašājusi, tagad mēģinu salikt kopā. Un par ž/o man tagad bilde visskaidrākā.
Поищите про Журнал-главная. Самый оптимальный вариант для маленьких фирм.
.... par ž/o man tagad bilde visskaidrākā.
Сомневаюсь
Что видно из ваших вопросов.
Поищите про Журнал-главная. Самый оптимальный вариант для маленьких фирм.
Именно!
.... par ž/o man tagad bilde visskaidrākā.
Сомневаюсь
Что видно из ваших вопросов.
es nesaku, ka šo metodi pārzinu. Saku, ka par šo metodi man ir vismaz tik daudz info, lai varētu to papēt sīkāk un mēģinātu saprast.
Tad, kad labi pārzināsiet grāmatvedību, būs vienalga ar ko kārtot- roku, kāju vai datorprogrammu.
Tad, kad labi pārzināsiet grāmatvedību, būs vienalga ar ko kārtot- roku, kāju vai datorprogrammu.
interesanti zināt, kā es tā sākšu labi pārzināt grāmatvedību, nemācoties, nelasot, nejautājot, nemēģinot un netrenējoties? Padalieties, kā Jūs tikāt pie šīm zināšanām?
interesanti zināt, kā es tā sākšu labi pārzināt grāmatvedību, nemācoties, nelasot, nejautājot, nemēģinot un netrenējoties? Padalieties, kā Jūs tikāt pie šīm zināšanām?
Es mācījos koledžā, universitātē, n-tos kursos + maksāju privātskolotājam.
Man neviens neko par velti nedeva un es par to neapvainojos, jo visas zināšanas maksā naudu!
es nevienam neko par velti neprasu un apvainoties man nenāk ne prātā
Закрыть
Краткое описание нарушения