Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).
Клуб (вопросы, пожелания, мнения)
Ne grāmatvedība К списку тем
Ivan_s 17.10.2008 17:54
1208 сообщений на сайте
1208 сообщений на сайте
Ответы (438)
Налоговая книжка указывает на применение необлагаемого минимума и льгот.
???:-/
???:-/
Irusja777 04.09.2009 23:08
1 сообщение на сайте
1 сообщение на сайте
Бух.учет я считаю,по крайне мере, более осязаемым,чем маркетинг
Ivan_s 06.09.2009 11:21
1208 сообщений на сайте
1208 сообщений на сайте
Bet tad, kad es ieeju personīgajā kabinetā - failu glabātuves - man tur nekā nav. Tukšs.>:-0
(Vienkārši sanāca smiekli )
(Vienkārši sanāca smiekli )
Скажите пожалуйста, если допустим в августе выплачивается компенсация за неиспользованный отпуск, но в августе не было зарплаты, надо облагать компенсацию необлагаемым минимумом и начислять за иждивенцов???
банковский счёт для ПВН
Помогите! где можно уточнить счёт ПВН- есть старый вариант(2007 год) а уточнить не могу- нет рядом информации
Помогите! где можно уточнить счёт ПВН- есть старый вариант(2007 год) а уточнить не могу- нет рядом информации
par to lai cehu vaditajs ieniegtu vadibai paskaidrojumus par brakja izveidi no visiem darbiniekiem
----------
Interesanti kā tas ceha vadītājs to brāķi no visiem darbiniekiem izveidoja?
----------
Interesanti kā tas ceha vadītājs to brāķi no visiem darbiniekiem izveidoja?
Здравствуйте,мне надо расчитать в процентах соотношение обьема закупки в кг этого года с прошлым годом,дело в том,что закупка прошлого года у меня 0 кг,а этого 80 кг,исходя из формулы надо было бы разделить,но на 0 делить нельзя,и как тогда будет?просто 80 принять за 100%
13.10.2009 08:52
PVN atgriešana fiziskai personai.
vai tas ir iespējams?
13.10.2009 09:37
За что оно хочет вернуть?
13.10.2009 09:41
Kupili pilesos, po nakladnoj, tam PVN 150 Ls
PVN atgriešana fiziskai personai.
vai tas ir iespējams?
13.10.2009 09:37
За что оно хочет вернуть?
13.10.2009 09:41
Kupili pilesos, po nakladnoj, tam PVN 150 Ls
Gribēju precīzēt šādu jautājumu:
Ja es strādāju četros darbos (4 uzņēmumi) un vēlos paņemt atvalinājumu - vai tad man jārakstā 4 iesniegumi??? Vai es varu vienā darbā ņemt atvalinājumu, bet parējas nē???
Kā īsti būs?
Ja es strādāju četros darbos (4 uzņēmumi) un vēlos paņemt atvalinājumu - vai tad man jārakstā 4 iesniegumi??? Vai es varu vienā darbā ņemt atvalinājumu, bet parējas nē???
Kā īsti būs?
Stāsts sekojošs. Uzrakstīju atlūgumu savā darba vietā, solīja palaist pēc 2 nedēļām. Noslēdzu jau jaunu darba līgumu, lai varu uzreiz strādāt citā darba vietā. Ieriekšējā darba vieta (VID) sāka kaut ko ņemties un palaidīs mani tomēr pēc mēneša. Jauno darbu zaudēt negribu. Sanāk, ka 2 nedēļas strādāšu 2 darbos. Nodokļu grāmatiņu no iepriekšējās darba vietas (VID) jau izņēmu (pateicu, ka paņemšu uz dažām dienām) un iesniedzu jaunajā darba vietā. Un tagad es neko nesaprotu. Man teica, ka nodokļu kartes vairs nav. Kā tad lai to VIDu uztaisa kā otro darba vietu?
Nu piedodiet, biju domājusi uz VID aiznest nodokļu karti, bet nezināju ka tādu vairs nav! Saprotu, ka daru nesmuki, bet jaunajā darba vietā grib manu nodokļu grāmatiņu un neko tur sarunāt nevar. Tad man VID grāmatvedībā vienkārši jāpaziņo, ka nodokļu grāmatiņu atpakaļ nenesīšu un ka viņi tagad skaitās kā otra darba vieta un nodokļus, lai rēķina no visa? Ne jau sava prieka pēc tā darīju, pats VIDs mani sāka čakarēt - viņi zaudēšot štata vietu utt... Gribēju aiziet mierīgi, bet nekā...manu atlūgumu 2 nedēļas turēja uz galda un nelaida tālāk.
Nu piedodiet, biju domājusi uz VID aiznest nodokļu karti, bet nezināju ka tādu vairs nav! Saprotu, ka daru nesmuki, bet jaunajā darba vietā grib manu nodokļu grāmatiņu un neko tur sarunāt nevar. Tad man VID grāmatvedībā vienkārši jāpaziņo, ka nodokļu grāmatiņu atpakaļ nenesīšu un ka viņi tagad skaitās kā otra darba vieta un nodokļus, lai rēķina no visa? Ne jau sava prieka pēc tā darīju, pats VIDs mani sāka čakarēt - viņi zaudēšot štata vietu utt... Gribēju aiziet mierīgi, bet nekā...manu atlūgumu 2 nedēļas turēja uz galda un nelaida tālāk.
Закрыть
Краткое описание нарушения
Закрыть