Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).
Клуб (вопросы, пожелания, мнения)
Ne grāmatvedība К списку тем
Ivan_s 17.10.2008 17:54
1208 сообщений на сайте
1208 сообщений на сайте
Ответы (438)
Nodokļu grāmatiņu no iepriekšējās darba vietas (VID) jau izņēmu (pateicu, ka paņemšu uz dažām dienām) - убила бы>:-0
T_a_i_s_i_j_a 04.12.2009 09:48
640 сообщений на сайте
640 сообщений на сайте
Nozagti instrumenti un inventarizācija
Uzņēmumam nozaga instrumentus(iegrāmatots bija uz 1250 mazvērtīgais), uztaisījām inventarizāciju, iesniedzām dokumentus policijai. Sakiet, uz kādiem izdevumiem (kontu)jāgrāmato nozagtie instrumenti. Policija jau vairākus mēnešus nav neko atradusi.Paldies
Nozaga inventarizāciju....;-)
Uzņēmumam nozaga instrumentus(iegrāmatots bija uz 1250 mazvērtīgais), uztaisījām inventarizāciju, iesniedzām dokumentus policijai. Sakiet, uz kādiem izdevumiem (kontu)jāgrāmato nozagtie instrumenti. Policija jau vairākus mēnešus nav neko atradusi.Paldies
Nozaga inventarizāciju....;-)
PVN un bezdarbnieks (šoka situācija!)
Labrīt, visiem!
SIA paņēma darbā uz trīs mēnešiem bezdarbnieku noslēdzot līgumu ar NVA. NVA katru mēnesi maksās 180 + 90 par šo bezdarbnieku.
Jautājums: vai šī saņemtā summa jāuzrāda PVN deklarācijā kā neapliekamais darījums un jārēķina proporcija??? Un ja SIA ir "kocinieks" tad viss priekšnodoklis ir pagalam?
Labrīt, visiem!
SIA paņēma darbā uz trīs mēnešiem bezdarbnieku noslēdzot līgumu ar NVA. NVA katru mēnesi maksās 180 + 90 par šo bezdarbnieku.
Jautājums: vai šī saņemtā summa jāuzrāda PVN deklarācijā kā neapliekamais darījums un jārēķina proporcija??? Un ja SIA ir "kocinieks" tad viss priekšnodoklis ir pagalam?
Ivan_s 10.12.2009 10:11
1208 сообщений на сайте
1208 сообщений на сайте
Дальши пошли вариации, когда коту делать нечего......
Дальше пошло фейсом об тейбл и торжествующие подвякивания....
Дальше пошло фейсом об тейбл и торжествующие подвякивания....
Ivan_s 10.12.2009 10:13
1208 сообщений на сайте
1208 сообщений на сайте
Dt - Damskij tovar? Bet viņam dokumenti tiešām nekādi nebūs. Varbūt izmaksāju pēc brauciena dienas naudu un norakstu bankas izrakstā "redzamo pārtiku" izdevumos?
Ivan_s 28.12.2009 10:54
1208 сообщений на сайте
1208 сообщений на сайте
29.12.2009 13:04
Paskaidrojiet lūdzu, vai vajadzētu , noformējot pavadzīmes 2010.gadā, iekļaut sekojošus rekvizītus:"par preču izsniegšanu atbildīgās personas vārds, uzvārds un paraksts " un "par preču saņemšanu atbildīgās personas vārds, uzvārds un paraksts" ?
Atbildi ir snieguši. Nopietnu.
Bet jautjums bezmaz *gada nagla*.
Paskaidrojiet lūdzu, vai vajadzētu , noformējot pavadzīmes 2010.gadā, iekļaut sekojošus rekvizītus:"par preču izsniegšanu atbildīgās personas vārds, uzvārds un paraksts " un "par preču saņemšanu atbildīgās personas vārds, uzvārds un paraksts" ?
Atbildi ir snieguši. Nopietnu.
Bet jautjums bezmaz *gada nagla*.
Liepupe 29.12.2009 17:41
нет сообщений на сайте
нет сообщений на сайте
Ar kādu datumu šajā gadījumā izbeigt darba attiecības? Ar darbinieka miršanas datumu vai ar datumu, kad darba devējam šis fakts kļuvis zināms?
Mums situācija sekojoša - tuvinieki neko nepaziņoja. Par to, ka miris, uzzinājām no VID, kad EDS sistēma atmeta atpakaļ paziņojumu, ka sekojošam personas kodam DN statuss nav aktīvs. Zvanīju, lai noskaidrotu, ko tas nozīmē, kur nodaļas vadītāja diezgan rupjā veidā man atbildēja "nu bet viņš taču ir miris", tjipa - kā jūs to nezinat?!? Tā kā uz šādas mutiski sniegtas informācijas pamata darbinieku nevaru atbrīvot (a ja nu tau VID kakašai bij slikts garīgais un sasprauda batonus?), iesniedzām ziņu pieprasījumu Pilsonības un Migrācijas lietu pārvaldē, un saņēmām izziņu, datētu ar 22.decembri ka 17.oktobrī attiecīgā persona mirusi. Tagad man ir jautājums - es šo personu drīkstu atbrīvot ar 17.okotbri t.i., ar atpakaļejošu datumu? Vai ar 22.decembri kad esmu saņēmusi izziņu, kas apliecina miršanas faktu?
Mums situācija sekojoša - tuvinieki neko nepaziņoja. Par to, ka miris, uzzinājām no VID, kad EDS sistēma atmeta atpakaļ paziņojumu, ka sekojošam personas kodam DN statuss nav aktīvs. Zvanīju, lai noskaidrotu, ko tas nozīmē, kur nodaļas vadītāja diezgan rupjā veidā man atbildēja "nu bet viņš taču ir miris", tjipa - kā jūs to nezinat?!? Tā kā uz šādas mutiski sniegtas informācijas pamata darbinieku nevaru atbrīvot (a ja nu tau VID kakašai bij slikts garīgais un sasprauda batonus?), iesniedzām ziņu pieprasījumu Pilsonības un Migrācijas lietu pārvaldē, un saņēmām izziņu, datētu ar 22.decembri ka 17.oktobrī attiecīgā persona mirusi. Tagad man ir jautājums - es šo personu drīkstu atbrīvot ar 17.okotbri t.i., ar atpakaļejošu datumu? Vai ar 22.decembri kad esmu saņēmusi izziņu, kas apliecina miršanas faktu?
Mani jau visvairāk uzjautrināja tā notācija, kura tika nolasīta. Smējos vēderu turēdama.
Ko gan katrs no sevis neiedomājas, kad naff redzams ace pret aci.
Ko gan katrs no sevis neiedomājas, kad naff redzams ace pret aci.
Liepupe 29.12.2009 18:23
нет сообщений на сайте
нет сообщений на сайте
30.12.2009 12:07
Varu arī ar rīkojumu, bet mani raikā intresē, vai tiešām domājam paši. Laikam jau nevienam vēl tik slepenas informacijas nav.
---------------------------------------------------------
P.S. Tas par nodokļu rēķinu numerāciju.
Varu arī ar rīkojumu, bet mani raikā intresē, vai tiešām domājam paši. Laikam jau nevienam vēl tik slepenas informacijas nav.
---------------------------------------------------------
P.S. Tas par nodokļu rēķinu numerāciju.
Liepupe 30.12.2009 13:06
нет сообщений на сайте
нет сообщений на сайте
Mūsu uzņēmuma grāmatv. metodikā ir minēts, ka MANP norakstam uzreiz uz izmaksās. Vai kāds var pateikt priekšā, kādi grāmatojumi jāveic gada beigās par šo MANP, kurš visu gadu ticis norakstīts uz izmaksām?
Par cik tikai sāku apgūt grāmatvedības pamatus gribēju zināt,kā kontu plānā iegrāmato tās drēbes????
Ранее в uznēmumu ienakuma nodokļa taksacijas gada deklaracija в пустых клетках этого отчета мы проставляли крестики. В этом году и клеточек нет и бланки скроены по-другому. Скажите, чем при заполнении этой декларации пользоваться, крестиками или прочерками? Не хочется дважды ходить в СГД. Спасибо.
Закрыть
Краткое описание нарушения
Закрыть