Latviešu valodā
Например: декларация НДС

Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).

Трудовое законодательство, трудовые отношения. Охрана труда

58.p.3.p. - atstadināšana, ja darbinieks ir reibuma stāvoklī К списку тем

58.p.3.p. - atstadināšana, ja darbinieks ir reibuma stāvoklī
Atstādinājām darbinieku no darba, jo konstatējām reibuma pazīmes. Vai ir jāsagatavo arī rakstveida rīkojums?
Verbatim
Verbatim 13.07.2010 17:00
301 сообщение на сайте

Ответы (30)

Nesatraucaties!LOL Es nevienu neizkalpoju. Sēžu, kā tāds miermīlīgs pensionārs, un kopēju tekstiņus no googoļa:-P
Ambera
Ambera 14.07.2010 13:22
21759 сообщений на сайте
Lai alkometra rādītāju varētu uztvert kā pareizu - tas jāverificē kas prasa ne mazu naudu
Andaz
Andaz 14.07.2010 13:59
27892 сообщения на сайте
Андочка, вряд ли много денег хотят, мы,напр.за свои берем 12,75 + ПВН. По-моему это не много, тем более за 6 месяцев.

Метрология берет больше за наши.

Luiza
Luiza 14.07.2010 14:09
7705 сообщений на сайте
O! Tas labi. Citādi verificējām termometru, kas maksāja LS1.20, bet par verifikāciju 10 !! latus samaksājām.
Andaz
Andaz 14.07.2010 14:11
27892 сообщения на сайте
mani gan dzērāji darbā īstenībā neuztrauc - neturam tādus

Ja pēc svētkiem atnācis slābans - lai iet mājās izguļas.

Bet, ja tiešām trāpās riktīgs piedzērājs, tad, lai prāts mierīgs, jāsauc policija, lai tiek galā. Vismaz tiesā nekādu problēmu nebūs.

Bet visas tās filosofijas par 6.punktiemnoteikumos, der tikai tad, ja darbinieks ir muļķis un neko nejēdz. Bet tādu paliek aizvien mazāk un mazāk. Zina visu labāk, kā vadība.

Jo šoferis tikai ceļu policistam nedrīkst pretoties pūst trubiņā - sods lielāks kā par dzeršanu. Bet direktora prasības pūst vai nepūst - nepūtīšu - man astma! nu tā kaut kā.
Andaz
Andaz 14.07.2010 14:16
27892 сообщения на сайте
Te Jums Anda par autovadītājiem nepiekrītu, palasiet MK noteikumus Nr.15 no 11.01.2005. ja autovadītājs atsakās pūst, vai kādu iemeslu dēļ to nevar izdarīt, tad 2 stundu laikā to policijas darbinieks nogādā medicīniskā iestādē medicīniskās pārbaudes veikšanai. Lasiet noteikumus! Jeb tajos arī filozofija?
Energy
Energy 14.07.2010 14:21
144 сообщения на сайте
Man pilnīgi vienalga dzer pie stūres, zem stūres, aiz stūra, darbā vai pie darba. Uz mani tas neattiecas - ne es dzērusi braucu, ne uz darbu eju piedzērusies.

Un zinu, ko dara ar dzērājiem pie stūres. Un zinu arī kāds sods, ja atsakās no, būsim precīzi, medicīniskās pārbaudes alkohola koncentrācijas noteikšanai, narkotisko vai citu apreibinošo vielu ietekmes pārbaudes.

http://www.reklamasbars.lv/bmw-aicina-nedzert-kad-esi-pie-stures/
Andaz
Andaz 14.07.2010 15:15
27892 сообщения на сайте
Ir akts, ir darbinieka paskaidorjums, bet jautājums bija par atstādināšanu no darba līdz darba līguma izbeigšanas dienai. Vai rīkojums jātaisa?
Verbatim
Verbatim 14.07.2010 15:37
301 сообщение на сайте
1) Akts

2) Darba līguma uzteikums

Rīkojums vajadzīgs vai nē, atkarīgs no lietvedības nolikuma.
Ambera
Ambera 14.07.2010 15:53
21759 сообщений на сайте
Paldies
Verbatim
Verbatim 15.07.2010 08:51
301 сообщение на сайте

Спасибо сказали

Послать сообщение Добавить в Контакты

Время просмотра сайта без авторизации истекло!

Для дальнейшего просмотра сайта Вам необходимо авторизоваться, либо зарегистрироваться.

Через 10 секунд Вы будете автоматически перенаправлены на форму регистрации.