Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).
jautājums par kontējumu
Esmu jaundibināts SIA un reģistrējies kā PVN maksātājs.
Jautājums - kā man veikt kontējumu, kad esmu klientam izdarijis pakalpojumu un izrakstijis rēķinu par 49,59Ls - PVN 10,41Ls un kopsumma ir 60 Ls un šo rēķinu klients ir apmaksājis caur banku.
:'(
Ответы (76)
varbūt ir vērts pieņemt darbā grāmatvedi?
D debitori K ieņēmumi 49.59
D debitori K PVN 10.41
D bankas konts K debitori 60.00
Paldies. Kādi varētu būt D un K kontējuma nummuri
Fokuss!
Ludmila_st_
varbūt ir vērts pieņemt darbā grāmatvedi?
Fokuss
piedodiet iepriekš bet katrs uzņēmums kontu plānu definē pats, tad iesākumā nopublicējiet sava uzņēmuma kontu plānu šeti un tad pieliksim arī Jums nepieciešamos konta Nr.
es piemēram debitorus uzskaitu kontā ar Nr 3 puķītes
Tādi kādi ir Jūsu kontu plānā. Mēs taču nepārzinam Jūsu kontu plānu.
Man, piemēram, debitori ir 2310, ieņēmumi no xxxx- 6110, PVN- 5721, XXX banka- 2620.
Dažiem te pat esot puķītes un citas zīmes ciparu vietā
Larao
Vienlaicīgi atbildējām
esam uz viena viļņa
Uz pareizā
Uz viena Jaunā viļņa???
Jaunais vilnis tikai vasarā, bet šitais uz visu mūžu
Laro
Bet kas tur slikts, ja es pats gribu ko no graamatvedības saprast?
Prasiju tikai ieteikumus - gan jau paši ar ko sākāt... ne par profiņiem uzreiz no gaisa nokritāt
Mēs sākām ar to, ka no sākuma mācījāmies un pēc tam iegūtās zināšanas pielietojām praksē. Nevis otrādi
Dinaro
Bet ne visiem dzīves sapnis ir saistīts ar grāmatveža profesiju, bet es vēlos papildus savam
pamatdarbam šo to vismaz sākuma līmenī spēt grāmatvedībā izdarīt arī pats.
Jau sākumā piedegušu putru vairs nevar uzlabot:-/
Fokuss! Rakstīt konta numurus Debetā un Kredītā-tā taču vel nav nekāda grāmatvedība....Ja gribat, varu paņemt Jūsu firmu uz gramatvedības apkalpošanu. Rakstiet!
Sletla- tev tak nauda būs jāmaksā!!!!
Ambera
Bet es nevāru putru, bet cepju pankūkas un piegādāju tās klientiem.
Стелл,Fokuss-сама бухгалтер
Nu tas taču būs krietni lētāk, nekā sodu VID-am...:-D
Закрыть
Краткое описание нарушения