Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).
jautājums par kontējumu
Esmu jaundibināts SIA un reģistrējies kā PVN maksātājs.
Jautājums - kā man veikt kontējumu, kad esmu klientam izdarijis pakalpojumu un izrakstijis rēķinu par 49,59Ls - PVN 10,41Ls un kopsumma ir 60 Ls un šo rēķinu klients ir apmaksājis caur banku.
:'(
Ответы (76)
Ambera +100
Fokuss
Un ko Jūs gribat, lai pasaku, ka esat liels malacis par šo "... es vēlos papildus savam pamatdarbam šo to vismaz sākuma līmenī spēt grāmatvedībā izdarīt arī pats"?
Neteikšu, jo Jūs taču pats sev zobus nelabojat- to dara speciālists.
Redziet, tā putra, kā teica Ambera, piedegs ļoti ātri un nāksies strēbt Jums pašam un tam, kurš nāks kārtot Jūsu firmas grāmatvedību. Ticiet man un pārējiem šī foruma grāmatvežiem, kuri ir izstrēbuši diezgan daudz tādu piedegušu putru.
Дык, я и сама вижу, что она САМАБУХГАЛТЕР!
Nu vārda "putra" vietā ielieciet vārdu "pankūka"- no tā lietas būtība nemainās.
Katram, Fokuss, jādara labi savu darbu. Jums jācep pankūkas, bet grāmatvedim jākārto Jums grāmatvedību!
Dinaro
Runājot par zobiem, tas atkarīgs cik liela kaite. Bet es taču Jums nelūdzu man kādus juridiskus pakalpojumus sniegt ar Jūsu atbildību, bet ja jau uz tik vienkāršu jautājumu grūti atbildēt...
Vieglāk protams jau pazoboties
Nu ja atbilde ir tik vienkārša, tad kāpēc uz viņu neatbildēt pašam?
Lietotāja vārds Fokuss
Reģistrācijas datums 10.11.2010 09:20
Nodarbošanās Grāmatvedis
Cienītās dāmas, ko Jūs te ņematies! Fokuss kopš šodienas jau ir grāmatvedis(-e).
Viss ir vienkāršāk par vienkāršu.
Ja nopietnāk - es varētu pamācīt grāmatvedības pamatus, ja ir tik ļoti liela vēlme visu darīt pašam. Taču internetā gan to neņemos izdarīt.
Fokuss
Un kur Jūs redzat zobošanos
(ja nu vienīgi zobārsta pieminēšana).
Atbilde Jums tika dota jau pašā sākumā- pie tam ļoti izmeļoša, ar visiem debetiem un kredītiem, un ar visiem kontu numuriem.
Tikai, lai šo vienkāršo atbildi uz vienkāršo jautājumu saprastu, ir jāzina grāmatvedības pamati.
Sletla
Tapēc, ka es to pagaidām vēl nemāku, bet pieļauju ka vismaz 99% grāmatvežu šādu grāmatojumu zina kā 2x2
Kā man besī tās visgudrās runas, it kā grāmatveži būtu pasaules naba. Jums taču arī citreiz nākas darīt, to, ko neziniet. Kāpēc nevar cilvēkam vienkārši dot reālu padomu, nevis izrādīt savu pārākumu un spriedelēt. Varu derēt, ka arī Jūs esiet kādā citā forumā, piemēram, kaut vai kādā būvniecības portālā,uzdevuši jautājumu un esiet cerējuši sagaidīt reālu padomu.Varredzēt, ka Jums nav ko darīt,vienam otram te pa 8000 ne visai gudru komentāru. Fokus, tagad atbildi uz savu jautājumu vairs nesagaidīsi, visi tūkstoš-nieki apries manu ziņojumu.
Es neko konkrēti izsmeļoši vairs arī neceru sagaidīt. JautājumU es taču pareizajā foruma sadaļā esmu ierakstijies "IESĀCĒJIEM"
Nu re vēl viena lasīt nepratēja.
Atbidle jau tika pašā sākumā iedota: ar visiem debetiem un kredītiem, pie tam vēl ar visām summām
Ditta! Paņemiet acis pirstos! Atbilde jau sen tika dota ar visiem kontējumiem! Un neviens te nav vainīgs, ka Jūs "смотришь в книгу - видишь фигу"
Nepateicība pasaules alga
Irena22 un Dinaro
Jums paldies, pārējais ir tukšu salmu kulšana
Fokuss var fokusēt citā virzienā...
Nu vissmaz Irena un Dinaro dabuja savu "Paldies"!
Ну и Ditta тоже могла бы Fokussу помочь и написать проводки с контеюма нумерами
Закрыть
Краткое описание нарушения