Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).
Atvaļinājumi
Sveiki!
palīdziet saprast, kā būtu pareizi.
Situācija:
Darbiniekam atvaļinājums no 27.12.2007.-16.01.2008.
atvaļinājuma nauda visa tiek attiecināta uz 2007.gadu vai tā dalās pa dienām, un kāds neapliekamais minimums man jāpiemēro, 50 lati, vai arī tas jāpiemēro katrai daļai atsevišķi, tas būtu par 2007.gadu-50lati bet par 2008.gadu80lati.
Jau iepriekš paldies.:)
Ответы (112)
Глупости, ничего не будет вдвойне. Во время отпуска больничный В не оплачивается.
Ak tu svētā Marija! Da piemērojiet uzreiz kaut par visu nākamo gadu! Albina- un jūs varat uzreiz par 3 gadiem! lai ērtāk.
Andaz
jā - vecam sunim jaunus trikus grūti iemācīt
Минимум по-любому будет применен правильно, потому что все расчеты будут производиться в январе, а в декабре всего лишь выплачивается аванс.
А что и как мне считать я решу сама и в ваших советах не нуждаюсь.
jā
pie kā irr vainīgs ledusskapis, ja es nepīpēju?
Kāpēc pie aprēķiniem decembrī ir jājauc iekša janvāra minimums? Nesaprotu?
Потому что отпуск за январь месяц.
bet aprēķins decembrī
un ko Jūs darītu tādā gadījumā, ja izmaiņas likumā Jūs dabūtu palasīt tikai pēc 01.01. un decembrī par izmaiņām Jūs neko nezinātu?
Какой расчет в декабре за январьский отпуск? В декабре только выплата авнаса.
Значит работник недополучит причитающиеся ему деньги.
Albina
В декабре только выплата авнаса.
tieši tā
nu tad pie kā vainīgs janvāra minimums
un janvārī par atlikušo nostrādāto daļu tiek piemērots minimums pilnā apmērā
tad jau arī sanāk, ka aprēķinot avansa summu ir jāpiemēro daļa minimuma
Именно так. А минимум вы собираетесь применять декабрьский или все-таки январьский?
1 mēneša ietvaros tiek piemērots 1 minimums
tad jau sanāk tā, ka PVN par janvārī veiktu un apmaksātu darījumu es varu uzrādīt decembra PVN pielikumā un samazināt budžetā maksājamo PVN, jo divu mēnešu ietvaros nekas nemainās?
[IMG]http://smiles.ru/coll/smile/tanksmile.gif[/IMG]
Лара, это ваши слова?
Как вы аванс за январь считать собираетесь, к январьской части отпуска вы какой минимум применять будете?
7. Ja darbiniekiem saglabājama vidējā izpeļņa, to palielina par starpību starp šo noteikumu 2.punktā minēto minimālo mēneša darba algu un Ministru kabineta noteikto minimālo darba algu tajos mēnešos, par kuriem aprēķināma mēneša vidējā izpeļņa.
http://www.likumi.lv/doc.php?mode=DOC&id=162611
Albina
Jūs mani nesapratāt!
Pēc Jūsu teiktā - В декабре только выплата авнаса.
tad jau arī sanāk, ka aprēķinot avansa summu ir jāpiemēro daļa minimuma,
man aprēķina periods ir 1 mēnesis, un ja es darbiniekam maksāju 4 reizes menesī algu tad man PĒC JŪSU TEIKTĀ ir minimums jādala 4 daļās!
Да при чем тут один месяц, если речь о ДВУХ разных месяцах?
Ответьте на простой вопрос, вы аванс за январьскую часть отпуска как бы высчитали? Минимум вообще не применяли или все-таки январьский минимум применили бы?
Аванс за ЯНВАРЬ, а не за декабрь.
RĒĶINIET TĀ, BET PĒC TAM NEBRĪNIETIES
[img]http://www.kolobok.us/smiles/personal/new_russian.gif[/img]
Закрыть
Краткое описание нарушения