God. redaktor, es arī daudzkārt savos coment esmu uzsvērusi, ka šis ir *форум специализированный*.
Un arī Jūsu tiesības netaisos apstrīdēt.
Bet tomēr - vai nenāktu visiem par labu, ja Jūs veltītu nedaudz uzmanības un pūļu lai daudzmaz realizētu viedokli, kas izteikts manā coment 23.11.2009 12:24
Pa nopietnam -
....
* Tas, ka tiek dzēsts VISS posts - manuprāt ir nonsenss.
Un atsaukties, uz to ka Jums nav laika visu lasīt lai vērtētu, atzīmēšu, ka tās ir lapas ADMinistratora pienākums un tiesības (ieskaitot tiesības *ne tā* vietā likt *cenzēts* līdz pat šāda coment dēšanai šai sakarā... ). Tāds Jums ir un man nevajag un nevajadzētu nemaz pat pieskarties darba organizācijai šajā sakarā.
Bet tas, ka dažās tēmās ir vnk *tērgāšana ne par tēmu*, it sevišķi vairākumā gadījumu uz tādiem jautjumiem un atb., kādus neskaitāmus varat atrast tēmā *Ne grāmatvedība* (tāpat kā tos ir atraduši daudzi no mums), tad tā arī ir uzskatāma par sava veida aizsardzību, ko veicam paši. Lielākoties ir tajās ir vērojams LABS humors. Ne tā kā tajos, kas daudziem te ir veltīti personīgi atklātu lamu veidā. Ja to neņemam pa pilnu tēmas nozīmības dēļ - tad ko - Jums arī uz priekšu TAS būs *ne silts ne auksts*?!!
Tāpēc jau daudziem šīs lapas korifejiem par Jūsu jaunievedumu ir tāds sašutums. Bet daudzi citi - vnk ir *pazuduši*,tb. aizgājuši citur. Bet ... daudzos gadījumos nenoliedzami - pietiktu ar šo *nemateriālo* iespraudumu *Cenzēts*.
Un vēl.
Vgk_redaktors 23.11.2009 12:32
5. Поскольку для подобного рода вынужденной работы у нас нет лишнего времени, форум будем очищать постепенно.
-----------------------------------------
Vai tas nozīmē darbības tēmās ar atpakaļejošu datumu?
Ja tā - izskatās, ka to vēlaties darīt vairāk PR, ne lietas labad. Ja jau tagad tikai tam esat nolēmuši pievērsties. IMHO Aicinu Jūs Jūsu rīcībā esošo darbaspēku izmantot efektīvi un labāka rezultāta sasniegšanai šodien.
Viss jaunais mūsu jomā noveco ātri...
Manuprāt - nebūtu slikti, ja Jūs nopietni piedomātu par augstākizklāstīto.
:-