Не подскажите критерии для присяжного ?
Бухгалтерская отчетность, СГД - взаимоотношения, информация, аудит
Вопросы и опыт участников форума.
Nevaru sazvanīt vidu lai precizēt: 1. Decembrī izmaksātas dāvanas. Vai man VIDā kautkur jādeklarē, ka ir izmaksātas darbiniekime dāvanas? 2. Ja nemaldos līdz 15. janvārim jāiesniedz DD paziņojums par IIn. Vai tā ir?
Uvazaemie kollegi,pomogite razobratsja.Mi kupili tovar u ne PVN platelj4ika,tovar bil ne prodan,mi resili vernutj tovar postav4iku.Sami javlaemsja PVN platelj4ikami.Podskazite,mi dolzni vipisatj nakladnuju s PVN ili…
У кого есть новый бланк отчета по использованным квитанциям? Доступа в бланки + нет. Помогите!!!
Sveiki! Man pēķšņi iestājies aptumsums- ailē brutto ienākumi tiek uzrādīti visi visi ienākumi, tostarp izmaksātā auto nomas maksa, no kuras neietur soc. un neapliekamie ienākumi, arī dāvanas?
Добрый день, всем! Если,я получила в 2008 году дивиденди, какаой отчет я должна сдать в VID ? Декларацию по IIN ? И до какого числа, если не буду возвращать налог?
Кто сдает отеты через EDS последний срок 19 или 20.01.Спасибо
Как правельно написать завление в СГД,о смене юр.адреса?
Labdien! sakiet, lūdzu, vai kādam pēdējā laikā ir bijusi pamatlīdzekļu tematiskā pārbaude? kādus dokumentus prasa, ko skatās?
Нам ВИД насчитал штраф в соответствии с З-ном о налогах и пошлинах ст.32.3. Там написано,что если сумма недоплаченного налога превышает 15 % от декларируемой суммы, то штраф 50 %. А декларируемую сумму UIN они считают…
Слышала,что в Видземской не приняли отчет по квитанциям без штрихкода.???:-D
Laba diena! Vai kāds jau ir "uzveidojis" IIN deklarāciju ar D6 pielikumu par 2008.gadu? Mēģinu iepriekšējo pārtaisīt par jauno, bet neesmu pārliecināta vai visu izprotu pareizi. Esmu pasūtījusi Bilances pielikumu,…
Добрый день,знатоки! Шеф принес инвойс в 2008 году на оплату аванса французу,за инженерные услуги (строительство яхты). Правильно ли я понимаю, что мы при оплате аванса французу (не плательщик PVN) должны начислить и…
Сдавала в Видз.ВИД квартальный отчет по квитанциям на бланке VGK и не приняли,нет штрих-кода.:-/
Labdien, ja atskaites caur EDS drīks iesniegt, parakstīt pilnvarotā persona, kāda persona ir jāraksta zem atskaites, kā atbidīgā persona, šī pilnvarotā persona vai valdes loceklis?
Vai EDS iesniedzot 2 .pielikumu ir obligāti jāaizpilda visas ailes - piem. - dzīves vieta, katres Nr, grāmtiņas Nr. Vai tikai tās ailes , kuras ar sarkanu zvaigznīti iezīmētas?
Работник в течении 2008 года был принят на работу 15,02,08, уволен 15,09,08, в СГД сдано сообщение о ПНН работника. Вновь принят на работу 01,12,08, Скажите пожалуйста какие данные указывать в Сообщение о ПНН(…
Labdien! Ir izrakstīts rēķins janvārī par pakalpojumiem decembrī, piemērots 18% likme. Uzņēmums saņemot rēķinu 2009. gadā arī vēl piemēro 18% likmi, ja jā, ka tad būs iesniedzot PVN pielikumu par janvāra mēnesi- būs ar…
Labrīt! Vasarā rakstījām VIDam iesniegumu ar lūgumu samazināt UIN avansa naksājumus. VID nolēma "noteiktUIN ikmēneša avansa maksājumus periodā no 2008. gada augusta līdz 2008. gada decembrim iepriekšējā mēneša neto…
Labvakar! Lieta ir tāda, ka 2008.gada martā izrakstīta pavadzīme par precēm (summa neliela ap 90 Ls). Runājot ar pircēju, noskaidrojās, ka tādas pavadzīmes pie viņiem nav un šādu kravu nav saņēmuši, attiecīgi apmaksu…
jesli u firmi net deneg na prisjažnogo revizora, kotorij po zakonu nužen, kakije mogut bit posledstvija, sdav otčet bez revidenta atzinuma ?
Добрый день коллеги! Всех с Рождеством! Помогите советом. Человека увольняют по сокращению, но договорились платить за него страховку здоровья еще 3 месяца после увольнения. Мы будем платить налоги, а вот как их…
Было отказано на основании 41 панта, а именно, на момент получения заявления с просьбой выдать номера-7 января-не был сдан отчет за 4 квартал. Вот что я нашла: 41. Valsts ieņēmumu dienesta teritoriālā iestāde pavadzīmju…
Мы отправляли товар покупателям в 2008 году с 18% ставкой налога, в январе 2009 года нам возвращают товар. С какой ставкой налога 18% или 21% должен быть выписан возврат?
Закрыли структуру и следовательно надо снимать ЕКА аппарат с учета! Дейтельность продолжается! Можно ли теперь рабоать с квитанциями строгой отчетности? И как вообще это все происходит?